skip to Main Content

Uw openslaande garagedeuren specialist in Antwerpen

Mensen vinden openslaande garagedeuren prettig om makkelijk naar binnen en buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol. Garagedeuren zijn dé flexibele oplossing voor gebruik in zowel garages als andere gebouwen en een goed alternatief voor iemand die weinig hoofdruimte heeft in de garage. Aangezien de draaideuren volledig naar buiten en naar binnenkunnen draaien, behoud u alle ruimte in de garage, waardoor u er extra veel spullen in kan opbergen. Andere voordelen van garage draaideuren zijn:

Brede doorgang Draaideuren bestaan uit twee openslaande deuren die een brede doorgang bieden. De deuren openen soepel en gemakkelijk. U kunt dankzij de brede passage eenvoudig de garage in en uit met bijvoorbeeld de fiets of scootmobiel.

Goed isolerend Onze poorten garanderen een hoge warmte-isolatie door een 45 mm dikke kern van hard purschuim (PUR). De isolatiewaarde is Rc = 2 W/m2K De kozijnen en profielen kunnen thermisch onderbroken geleverd worden (optie). Dit verminderd eventuele condensvorming aanzienlijk. Op deze manier blijft de temperatuur in de garage alleszins acceptabel zonder dat u allerlei kunstgrepen moet gaan toepassen.

Inbraakwerend Vaak worden garagepoorten slechts op één punt beveiligd. Openslaande garagedeuren zijn vanwege de robuuste constructie eenvoudiger te beveiligen. De deuren kunnen op meerdere punten vergrendeld worden, waardoor het erg moeilijk wordt om de deur te forceren. Een Inbraakwerende 3 punt sluiting met scharnierbeveiliging is optioneel verkrijgbaar.

Kies met Novoferm DuoPort garagedeuren voor kwaliteit

Onze geïsoleerde DuoPort-draaipoorten hebben hoogwaardige en duurzame materialen, een uitstekende afwerking en de talloze opties verlenen uw garage een tijdloze uitstraling, die helemaal bij de stijl van uw huis en bij uw persoonlijke smaak past. Novoferm DuoPort garagedeuren zijn:

Voor ieder huis Ruime keuze aan motieven, oppervlakken, voordelige Super-Color-kleuren, bijna alle RAL-kleuren en diverse opties zoals ramen. Praktisch blokkozijn voor flexibele inbouw. Vleugels naar keuze naar buiten of binnen openend. Gang- en standvleugel naar keuze rechts of links mogelijk.

Makkelijk te plaatsen Ideaal voor garages met een minimale breedte van 1.350 x 1.350 mm (symmetrische indeling) tot max. 2.500 x 2.500 mm

Ijzersterk De deuren zijn gemaakt van hoogwaardig staal en aluminium. Ze kunnen dus tegen een stootje, zijn robuust en roestvrij. De vleugels zijn naar keuze naar buiten of binnen openend, gang- en standvleugel naar keuze rechts of links mogelijk.

Uw garagedeuren specialist in regio Antwerpen

De prijs van openslaande garagedeuren is afhankelijk van verschillende factoren. Onder meer de afmetingen, de isolatie en de materiaalkeuze zullen een grote rol spelen bij het bepalen van de kosten. Kies voor de professionele installatie van All-Jobs en verzeker uzelf van een correcte uitvoering van de werken.

Meer weten over de afmetingen en inbouwmogelijkheden? Laat u door ons adviseren over wat de beste draaipoort voor uw garage is. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze toonzaal in Wommelgem Antwerpen, om onze vele opties te bekijken. Direct meer informatie nodig? Neem contact met ons op.

Back To Top