Skip to content

Automatische garagepoorten in regio Antwerpen

Met een automatische garagepoort in kan men altijd “lekker doorrijden” want men opent de garagepoort snel, comfortabel en veilig met een handzender vanuit de auto. De bediening gebeurd dan via een afstandbediening, schakelaar of code-klavier. Een garagepoort is vaak een onhandig ding. Je moet de auto uit, de poort openen, de auto weer in, binnenrijden, uitstappen en de poort weer sluiten. Wie stapt er nu graag in weer en wind of midden in de nacht de auto uit, alleen om de garage open te doen. Een garagepoortopener ontneemt je dan ook zeker de ergernis als je bijvoorbeeld aan een drukke verkeersweg in Antwerpen woont en je genoodzaakt bent om snel de garagepoort te openen. Bovendien moet je vooral bij oude kantelpoorten heel wat kracht uitoefenen om de poort te openen. In dat geval is de automatisatie van jouw garagepoort een echte zegen.

Extra veilige garagepoorten

Door de hoge openings-snelheid van de aandrijvingen en een draagbare garagepoortopener kan je veilig en snel vanuit de auto in de garage parkeren. Je geniet van additionele inbraakpreventie, omdat de garagedeur vergrendeld is met een optilbeveiliging in de aanslag van de geleidingsrail. Ben je vergeten dat er nog iets in de opening staat? Dat is voortaan geen probleem meer, omdat de elektrische garagepoort bij onvoorziene hindernissen stopt met sluiten.

Nieuwe geautomatiseerde garagepoorten

Als je de mogelijkheid hebt om meteen voor een automatische garagepoort te betalen, dan raden wij dat ook sterk aan. Je bespaart zo makkelijk honderden euro’s en je geniet meteen van alle voordelen van een elektrische garagepoort. Hierbij zitten natuurlijk de installatiekosten, het klavier en/of de afstandsbediening inbegrepen. De prijs hangt af van vele verschillende factoren zoals de motor, extra’s en opties, het materiaal van de garagepoort, etc.

Bestaande garagepoort automatiseren

Of het nu gaat om een sectionaalpoort of kantelpoort, garagedeuren of poorten zijn te automatiseren. Als je al een garagepoort hebt en die wilt laten automatiseren, dan kan dat natuurlijk. Bedenk daarbij wel dat een garagepoort op een later tijdstip automatiseren meer kost dan wanneer je dat tegelijkertijd met de plaatsing van een nieuwe poort doet. Een bestaande poort automatiseren vraagt vaak een zwaardere garagepoortmotor. Oudere poorten zijn namelijk vaak uit zwaardere materialen opgebouwd. Garagepoorten uit lichtere materialen zijn makkelijk op en neer te trekken en hebben een minder zware motor nodig en kosten bijgevolg ook minder.

Doe jezelf een Novoferm garagepoort cadeau

Voor een voordelige en eenvoudige snelle afstandsbediening kies je voor een garagepoort van Novoferm met bijhorende aandrijvingstechniek. Een garagedeur met motor van Novoferm is een systeem waar je nog lang van kunt genieten. We installeren net zo goed poortmotors op uw bestaande poort. Neem contact met ons op voor de automatisatie van jouw poort.

Draadloze drukknop Novoferm, type Signal 111

Inox draadloos codeklavier Novoferm, type Signal 218

Wit draadloos codeklavier Novoferm, type Signal 217

Zender Novoferm

Novomatic 1000 BE: automatisatie van garagepoorten

Novomatic III : automatisatie van sectionale poorten

Motor Novomatic 1000 Newton, type 803S led met tandriem

Motor Novoport (zijmotor)

Accupakket APS230

Motor Novoferm 800 Newton, type 423B led met tandriem

Back To Top