Skip to content

Laat uw rolluik herstellen door All-Jobs in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar een technieker om uw rolluik te herstellen in regio Antwerpen? Heeft u problemen met uw rolluiken? Slijtage of gescheurde lamellen, een defecte rolluikmotor of een kapotte oproller? In veel gevallen is het mogelijk om deze te laten herstellen of om onderdelen te vervangen, zodat uw rolluiken weer perfect werken.

All-Jobs in Wommelgem, Antwerpen heeft de expertise om uw rolluiken te herstellen. Zowel voor kleine herstellingen, het lint dat gebroken is of moet vervangen worden als voor grotere herstellingen, de lamellen van uw rolluik zijn gescheurd, u krijgt uw rolluik niet meer naar boven, kan u rekenen op All-Jobs. Ook voor herstellingen i.v.m. automatisatie en rolluikmotoren bent u bij All-Jobs aan het juiste adres.

Veel voorkomende oorzaken van Rolluik herstellingen

Rolluiken die niet meer naar behoren werken, kunnen meerdere oorzaken hebben. Hieronder een overzicht van de meest voorkomende problemen en oorzaken bij rolluiken. Daarbij maken we het onderscheid tussen manuele en elektrische rolluiken:

Elektrische rolluiken

  • Krakende of piepende motor
  • Defecte motor
  • Slijtage, ouderdom of gedeukte lamellen
  • Vervangen volledig rolluikblad
  • Kapotte Somfy afstandsbediening

Manuele rolluiken

  • Geblokkeerd of gescheurd rolluiklint
  • Defecte oproller
  • Gedeukte lamellen, slijtage, ouderdom
  • Vervangen volledig rolluikblad

Voorkom herstelling van uw rolluiken

U kunt zelf veel doen aan het verlengen van de levensduur van uw rolluiken. Door ze regelmatig en voldoende te onderhouden, zullen er minder snel onderdelen kapot gaan. Het is belangrijk om de lamellen van de rolluiken goed schoon te maken. Maak uw luiken zowel aan de buiten- als de binnenkant schoon.

Daarnaast moet u de geleiders en de rubbers van de rolluiken ook niet vergeten om schoon te maken. Om uw rolluik soepel te laten lopen kunt u de geleiders daarna insmeren met een teflonspray. Gebruik geen vet om uw geleiders in te smeren, dit trekt vuil aan. Als uw huis of ramen gevoelig zijn voor veel vuil en stof dat door de wind wordt meegenomen, is het raadzaam om uw rolluiken elke 4 maanden schoon te maken.

Uw rolluiken hersteldienst in regio Antwerpen

Rolluiken worden boven op het raamkozijn gemonteerd. Dit kan gaan om een handmatige of een elektrische rolluik en we zorgen er dan ook voor dat elk klein of groot probleem verholpen kan worden. Een rolluik repareren in regio Antwerpen kunnen we vandaag al doen doordat we in de meeste gevallen alle onderdelen op voorraad hebben, behalve een volledig rolluikblad.

Een voorzetrolluik wordt aan de buitenkant van de gevel, in een kast boven of op het raam gemonteerd. Wilt u een voorzetrolluik repareren in Antwerpen of wilt u daarvoor onderhoud verkrijgen? Gaat het om een kleine of grote reparatie van uw voorzetrolluik in de regio van Antwerpen en wilt u dit vandaag nog repareren? Contacteer ons dan direct.

Inbouwrolluik herstellen

Een inbouwrolluik wordt boven het raamkozijn achter de gevelstenen gemonteerd. Daardoor is het rolluik mooi geïntegreerd in de muur. Een inbouwrolluik repareren in Antwerpen kan u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van All-Jobs. We zorgen door een kwaliteit inbouwrolluik reparatie dat u weer voor een lange tijd uw inbouwrolluik correct kan laten marcheren.

Kosten van uw rolluik herstellen

Afhankelijk van het probleem zullen we samen met u bekijken welke mogelijkheden er zijn om de prijs laag te houden. Helaas is dit niet in alle gevallen mogelijk, maar we doen ons best om altijd te kijken wat de opties zijn voor een goedkope rolluik herstelling. Wanneer uw rolluiken te oud zijn, is het verstandiger om nieuwe luiken te plaatsen en ze niet meer te laten herstellen. De kosten variëren afhankelijk van de verplaatsingskosten, werkuren en materiaal. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Back To Top