Skip to content

Prijzen sectionale poorten

Prijs afhankelijke van erkende dealer

Bij All Jobs zijn de prijzen voor sectionale poorten uiterst gunstig. Wij zijn een erkende specialist in het plaatsen van sectionale poorten. De prijzen voor sectionale poorten zijn in verhouding met de kwaliteit die we leveren.

We zorgen voor de automatiserende uitrusting van uw poort naargelang uw wensen. Wij streven naar een optimaal bedieningscomfort en een maximum aan betrouwbaarheid. Onze prijzen voor sectionale poorten zullen u niet ontgoochelen.

De prijzen voor sectionale poorten variëren sterk aangezien deze in de meeste gevallen op maat worden gemaakt, dus is het moeilijk om er een exacte prijs op te plakken.

Voorbeelden en richtprijzen van sectionale poorten

De Koninklijke Beroepsunie van de Architecten geeft echter wel een aantal indicatieve prijzen voor sectionale poorten. Dit gaat van een minimumprijs van +/- 1400 euro voor de levering van een poort met een afmeting van 250 op 205 cm. De maximumprijs kan hoog oplopen tot over de 2600 euro exclusief BTW voor een poort met standaard afmetingen.

Voor het plaatsen van een sectionale door een geregistreerd aannemer betaal je minder BTW, namelijk 6% in plaats van 21% BTW.

Om een correcte prijs te weten voor de sectionale poort die het beste past voor uw garage kan u steeds vrijblijvend een offerte aanvragen bij All-Jobs!

Bovendien mag u gegarandeerd rekenen op de vakkennis en kwaliteit van onze vakmensen!

Back To Top