Skip to content

All-Jobs, uw Novoferm verdeler in regio Antwerpen

Als uw Novoferm verdeler in regio Antwerpen hebben wij altijd de perfecte oplossing voor uw garage. Of u nu pas gebouwd hebt of onbezorgd wilt renoveren: met de garagepoorten van Novoferm krijgt u altijd het beste.

Hierbij hebt u de keuze tussen moderne sectionaalpoorten in standaard of op maat uitvoering, klassieke kantelpoorten, garagepoortaandrijvingen en talrijke toebehoren. Novoferm garagedeuren staan voor hoge kwaliteit en de modernste normen.

 • Hoogwaardige kwaliteit met 10 jaar fabriekswaarborg (Made in Germany)
 • Hoge corrosiebestendigheid door met een grondlak behandelde, thermisch verzinkte poortbladen en verzinkte blokkozijnen
 • Aangenaam rustige loop door fluisterstille kunststof loopwielen en slijtlijsten in het blokkozijn
 • Makkelijke bediening en hoge betrouwbaarheid door stabiele, meervoudige veren
 • Grote buigstijfheid door doorlopend gelaste holle frameprofielen met dwarse verstevigingen
 • In vele motieven en kleuren verkrijgbaar

Novoferm onderhoud en herstelling

Op het moment dat er een defect of storing ontstaat, is het zaak dat er zo snel mogelijk een ervaren Novoferm technieker komt kijken om het probleem op te lossen. Als u op zoek bent naar een snelle maar ook zeker een professionele service met de juiste Novoferm onderdelen, kunt u terecht bij All-Jobs.

Novoferm sectionaalpoorten

U wilt de grootste keuze? Een individuele uitrusting? De hoogste kwaliteit, het grootste comfort, een goede isolatie en optimale veiligheid? Kies dan voor de sectionaalpoort Novoferm met 20mm of 45 mm isolatie. Deze Novoferm sectionaalpoort is ideaal voor particuliere garages, zowel voor nieuwbouw als renovatie. De Novoferm sectionaalpoort kenmerkt zich o.a door :

Bijzonder hoge warmte-isolatie

De nieuwe, geoptimaliseerde thermische kozijnset, die optioneel verkrijgbaar is, biedt een 3-zijdige thermische optimalisatie en dubbele afdichtingen, waardoor de warmte-isolatie tot 15% wordt verbeterd (bij montage achter de opening). Deze prestatiewaarde is afhankelijk van het motief en de grootte van de garagepoort.

Novoferm kantelpoorten

U wilt uw garage verfraaien en bovendien het in- en uitrijden gemakkelijk maken? Onze veelvuldig beproefde kantelpoorten zijn niet alleen verkrijgbaar in talloze verschillende modellen, maar bieden ook een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De installatie is eenvoudig, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie, zowel bij compleet voorgemonteerde Novoferm-garagepoorten met standaardafmetingen als bij perfect passende poorten voor prefab garages. Onze Novoferm kantelpoorten kenmerken zich o.a. door:

Automatische beveiliging

De Novoferm kantelpoort met aandrijving is uitgerust met een zelfcontrolerende uitschakelautomaat. Zodra de garagepoort bij het sluiten op een hindernis – hetzij een voorwerp, of een persoon – stoot, stopt en opent deze onmiddellijk bij weerstand.

Comfortabel openen en sluiten

Dankzij de speciaal geconstrueerde armlagers kan de garagepoort gemakkelijk openen en sluiten – comfortabel met de hand of nog comfortabeler met een elektrische aandrijving.

Maximale betrouwbaarheid

Krachtige drievoudige trekveren zorgen voor een vederlicht gebruiksgemak en een maximale veiligheid. Zelfs als een veer zou breken, kan deze niet wegspringen, omdat hij zowel aan de bovenkant als aan de onderkant stevig is vastgedraaid. Bovendien zou de garagepoort ook in zo‘n geval veilig bevestigd blijven door de andere veren.

Uw Novoferm dealer in regio Antwerpen

All-Jobs in Wommelgem (Antwerpen) is al meer dan 35 jaar de specialist in garagepoorten. We werken alleen maar met eigen opgeleide monteurs die ervaring hebben in garagepoorten produceren. Zo garanderen we u een professionele montage en verzorgde afwerking.

Als Novoferm dealer in Antwerpen ontvangen wij u graag in onze ruime showroom in Wommelgem om een goed beeld van alle mogelijkheden te krijgen. Onze vaste ploeg van eigen medewerkers en monteurs zijn er om voor u de perfecte oplossing uit te werken. Of u nu pas gebouwd hebt of onbezorgd wilt renoveren: met de garagepoorten van All-Jobs krijgt u altijd het beste tegen de scherpste voorwaarden.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Plaatsing
 • Onderhoud
 • Herstellingen
 • Automatisering van vele garagepoorten
 • Depannage bij defecten aan Novoferm poorten

Uw garagepoort, voor uw woning of bedrijf, wordt met de grootste zorg geproduceerd en gemonteerd. Wij verzorgen de afwerking tot in de puntjes en nemen uw oude garagepoort terug mee. Wenst u verdere info? Aarzel zeker niet om ons te contacteren, steeds tot uw dienst!

Back To Top