Skip to content

Rolluiken voor weer en wind

Bij All-Jobs vindt u de rolluiken die het best passen bij uw huis. Of beter gezegd: we zorgen ervoor dat ze dat doen. Alle rolluiken worden op maat gemaakt.

We vervangen uw inbouw rolluiken én plaatsen nieuwe voorzetrolluiken. Bij alle types rolluiken selecteert u zelf de materialen, de kleur en de afwerking. Zo vormen de rolluiken altijd een mooi geheel met uw ramen en de gevel.

Bezorg mij een offerte voor mijn nieuwe voorzetrolluiken.

Elektrische rolluiken

Kiest u voor het comfort van elektrische rolluiken? Groot gelijk. All-Jobs zorgt voor een vlekkeloze installatie van de rolluiken.

Met een afstandsbediening erbij worden uw avonden voor tv pas echt gezellig. Begint het te schemeren? Eén druk op de knop en de elektrische rolluiken gaan dicht. Een druk op een andere knop en uw film begint.

Kiest u voor een dag- of weekklok? Dan sluiten de rolluiken op de tijdstippen die u instelt. Zorgeloos en gemakkelijk, zeker als u ’s avonds van huis weg bent.

Bezorg mij een offerte voor mijn nieuwe elektrische rolluiken.

Onderdelen voor rolluiken

Plaatst of herstelt u uw rolluiken zelf? Dan koopt u bij ons alle onderdelen. All-Jobs heeft ook buismotoren in voorraad om uw rolluiken te automatiseren.

Kom dus zeker eens langs bij All Jobs in Wommelgem, Antwerpen en dan gaan we samen op zoek naar de perfecte rolluiken voor uw woning of bedrijf !

Back To Top