Skip to content

Uw garagepoort laten plaatsen in regio Antwerpen

Als u van plan bent om een garagepoort te laten plaatsen voor uw huis of bedrijf, dan zijn er verschillende factoren die u moet overwegen om ervoor te zorgen dat u het juiste type poort krijgt die aan uw behoeften voldoet. In elke situatie zal u starten met het opmeten van de maat van uw garagepoort. Daarnaast moet u beslissen over het type garagepoort dat u wilt laten installeren.

Een kantelpoort laten plaatsen

Kantelpoorten zijn een populaire optie voor veel huiseigenaren die garages (of boxen) verhuren. Deze garagepoorten bestaan uit een enkel paneel dat opent door omhoog en over de garageopening te bewegen. Bij het plaatsen van een kantelpoort is het belangrijk dat de poort goed uitgebalanceerd en uitgelijnd is met de garageopening.

Een sectionale poort laten plaatsen

Sectionale poorten bestaan uit verschillende panelen die omhoog en over de garageopening schuiven. Deze poorten zijn populair omdat ze gemakkelijk te bedienen zijn, en ze bieden een uitstekende isolatie.

Bij het plaatsen van een sectionale poort, is het belangrijk dat de garagepoort goed is uitgelijnd en uitgebalanceerd om een soepele werking te garanderen. Eén van de uitdagingen van het installeren van een sectionale garagepoort is de vereiste hoeveelheid ruimte aan beide zijden van de garage.

Een garagepoort motor plaatsen

Met een garagepoort motor kan u de garagepoort gemakkelijk vanuit uw auto bedienen. Bij het plaatsen van een garagepoort motor dient de motor goed te zijn uitgelijnd en aangesloten op de garagepoort. Dit is een belangrijk onderdeel van de installatie.

Afhankelijk van de zwaarte van de garagepoort, zal een motor moeten worden gekozen met voldoende kracht. Garagepoort motoren zijn verkrijgbaar in verschillende types met riemaandrijving.

Laat uw garagepoort plaatsen door All-Jobs

All-Jobs in Wommelgem (Antwerpen) is al meer dan 35 jaar de specialist in garagepoorten. Wenst u een geautomatiseerd systeem aan te kopen of uw bestaande garagepoort van een motor te voorzien?

Bij All-Jobs kan dit allemaal. Wij installeren, herstellen, onderhouden en automatiseren garagepoorten in alle vormen en maten. Wij verzorgen de afwerking tot in de puntjes en nemen uw oude poort terug mee. Wenst u verdere info? Aarzel zeker niet om ons te contacteren, steeds tot uw dienst!

Back To Top