Skip to content

Praktische en mooi afgewerkte roldeuren voor de garage

Roldeuren voor de garage worden ook wel eens een ‘garagerolluik’ genoemd. Het poortblad is opgebouwd uit een veelvoud van lamellen die in elkaar gehaakt zijn. Tijdens het openen van de garage rollen de lamellen zich op een wikkelas in een behuizing die boven de poortopening geïnstalleerd is.

Een sectionaalpoort is ook opgebouwd uit panelen, maar deze zijn meestal een stuk groter en breder dan van de roldeur. Een garage rolpoort voorziet u van alle genoemde gemakken, terwijl het plafond in uw garage te allen tijde vrij zal blijven en u dus maximaal kunt parkeren en maximaal kunt opbergen in uw garage.

Onze garagerolpoorten kunnen te allen tijde volledig geïntegreerd worden in het aanzicht van uw woning. Door de grote keuze in types, kleuren en stijlen, kunt u de uitvoering van de roldeur heel goed afstemmen op de stijl van de woning. De keuze hangt af van uw individuele behoeften en de inbouwsituatie.

Voordelen van garage rolpoorten

Ruimtevoordelen: een rolpoort rolt zich op in een rolluikkast. Hierdoor bespaart u veel ruimte, omdat er geen rails aan het plafond hoeft waar het poortblad inschuift. Denkt u dat u echt te weinig ruimte hebt voor het plaatsen van een garagepoort? Dan is het plaatsen van een garagerolpoort een goed alternatief.

Eenvoudige montage: vergeleken met de sectionaalpoorten hoeven er geen rails aan het plafond geïnstalleerd worden. De smalle constructie van de garage rolpoort maakt de inbouw ook bij zeer smalle ruimtes in de garage mogelijk. Buiten-garageroldeuren zorgen er dan voor dat er toch een garagepoort voor de garageopening kan worden gemonteerd.

Esthetisch interessant: de lamellen worden netjes opgeborgen in een behuizing en er zijn geen rails zichtbaar aan de binnenkant van uw garage, zonder dat deze keuze afbraak doet aan de uitstraling van woning of functionaliteit van uw garage.

Inbraak vertragend: een roldeur houdt ongewenste bezoekers heel goed buiten. Onze roldeuren zijn gemaakt van extra stevige lamellen.

Elektrische rolpoorten / rolluiken voor uw garage

Onze rolpoorten kan u vanop afstand bedienen en zijn beveiligd voor diefstal. De motor is op afstand bedienbaar met een handzender, maar tegenwoordig kunt u deze ook bedienen met een speciale app op uw smartphone.

Met de optioneel verkrijgbare aandrijving kan u direct van op straat uw garage inrijden. Een elektrisch bedienbare rolpoort is voorzien van een (compacte) motor. Via een as is deze motor verbonden met de poort. Omdat het poortblad van een rolpoort relatief licht is, zijn de motoren van rolpoorten erg energiezuinig.

De degelijke en geïsoleerde garagerolpoorten van All-Jobs

Rolpoorten bestaan uit lamellen van ongeveer vier centimeter hoogte die in elkaar gehaakt zijn tot een poortblad. De dikte van een poort is ongeveer anderhalve centimeter. U kunt bij ons enkel geïsoleerde rolpoorten kopen. De roldeuren zijn van duurzaam aluminium.

Onze rolpoorten voor garages starten en stoppen geruisloos door de gebruikte trekverentechniek. Zo wordt het aandrijfmechanisme ontzien en hebt u minder last van geluidsoverlast bij het sluiten en openen van uw garagepoort.

Uw rolpoorten specialist in regio Antwerpen

Onze garage rolpoorten steken vol met innovatieve details die slechts één doel hebben: u veiligheid en comfort bieden. All-Jobs in Wommelgem (Antwerpen) is al meer dan 30 jaar de specialist in rolpoorten voor garages.

Wij installeren, herstellen, onderhouden en automatiseren rolpoorten in alle vormen en maten. Particulieren kunnen bij ons terecht voor een roldeur voor hun woning. Wij hebben een gevarieerd aanbod garagepoorten en zijn uw specialist van maatwerk.

We werken alleen maar met een eigen vaste ploeg opgeleide monteurs die ervaring hebben in garagepoorten produceren. Zo garanderen we u een professionele montage en verzorgde afwerking.

Vindt u het keuzeproces ingewikkeld en bent u onzeker over wat u wilt? Klik hier om meer te weten te komen over onze rolpoorten of neem gerust contact op met ons. Wij ontvangen u graag in onze ruime showroom om een goed beeld van alle mogelijkheden te krijgen.

Enkele voorbeelden van Novoferm Garagepoorten

Back To Top