Skip to content

Uw specialist in garagepoorten in Antwerpen

Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een expert in garagepoorten in Antwerpen en omstreken? Wij helpen u graag verder. Ons aanbod is ruim en onze garagepoorten hebben verschillende kleuren en stijlen voor het esthetisch uitzicht. Een handbediende sectionaalpoort of elektrische poort met codeklavier of afstandsbediening voor uw gemak en comfort. In standaard formaten of op maat van elke gevelopening voor een perfecte afsluiting tegen weer en wind.

Duurzame poorten

Onze garagepoorten zijn bestand tegen de ergste weersomstandigheden. Uw garage blijft vorstvrij en krijgt een sterke isolatiewaarde. De toestellen voor automatische garagepoorten zijn uitgerust met energiebesparende maatregelen zodat zij in stand-bymodus amper stroom gebruiken. De verlichtingsbalken zijn steeds led-verlichting, die energiezuinig maar zeer helder licht bieden.

Veiligheid

Het sterke staal van onze garagepoorten en industriële poorten is een prima verdediging tegen inbraakpogingen. Maar ook de automatische poortopener, codeklavier en aandrijfsystemen houden de poort goed op slot.

Breed gamma garagepoorten in Antwerpen

All-Jobs biedt u de keuze uit kantelpoorten en sectionaaldeuren. Beide types garagepoorten hebben eigen troeven:

Kantelpoorten

De kantelpoort behoort tot de meest gebruiksvriendelijke garagepoorten. Zijn levensduur is onovertroffen. De kantelpoort is de beproefde klassieker onder de garagepoorten en wordt nog altijd veel gebruikt. Hij bestaat uit een enkel, verzinkt poortblad, dat via zijarmen wordt bewogen – naar keuze met de hand of een elektrische aandrijving.
De standaarduitvoering van onze kantelpoorten is een gegalvaniseerd stalen Novoferm-poort met verticale profilering. De grondlaklaag, elektrostatisch gemoffeld, is verkeerswit of sepiabruin. Een grondlaklaag in een andere kleur? De kantelpoorten Novoferm K (tot drie meter breed) is beschikbaar op maat en in een aantal standaardformaten.

Sectionale Poorten

Een sectionaalpoort heeft een veel groter gebruiksgemak dan traditionele garagepoorten, zeker als wij de poort automatiseren. Dan volstaat het ingeven van de code op het codeklavier of een enkele druk op de afstandsbediening om de elektrische poort te openen. Sectionale poorten vereisen voor opening en sluiting ook veel minder ruimte dan een klassieke kantelpoort en worden bovendien met motor geïnstalleerd zodat de doorrijhoogte steeds maximaal is. De auto parkeren tot net voor de sectionaaldeur? Ook geen enkel probleem, want sectionale poorten steken nooit verder uit dan de voorgevel. Wilt u zoveel mogelijk ruimte in uw garage? Dan is de keuze snel gemaakt.

Onze sectionale poorten zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en uitvoeringen met bovendien een ruime keuze in toebehoren en detaillering. Ook een garagepoort met deur is mogelijk.
Een kantelpoort of een sectionaaldeur nodig? Kies uit ons gevarieerde aanbod en ontvang uitgebreid advies over:

Uw garagepoorten specialist In Antwerpen

All-Jobs in Wommelgem (Antwerpen) is al meer dan 30 jaar de specialist in garagepoorten. Wenst u een geautomatiseerd systeem aan te kopen of uw bestaand systeem te automatiseren? Bij All-Jobs kan dit allemaal. Wij installeren, herstellen, onderhouden en automatiseren sectionale poorten in alle vormen en maten. Particulieren kunnen bij ons terecht voor de garagepoort voor hun woning. Wij hebben een gevarieerd aanbod garagepoorten en zijn uw specialist van maatwerk. We werken alleen maar met eigen opgeleide monteurs die ervaring hebben in poorten produceren. Zo garanderen we u een professionele montage en verzorgde afwerking. U kunt bij ons terecht voor:

  • Plaatsing
  • Onderhoud
  • Herstellingen
  • Automatisering van de meeste garagepoorten
  • Depannage bij defecten aan Novoferm poorten

Wij ontvangen u graag in onze ruime showroom om een goed beeld van alle mogelijkheden te krijgen. Onze vaste ploeg van eigen medewerkers en monteurs zijn er om voor u de perfecte oplossing uit te werken. Of u nu pas gebouwd hebt of onbezorgd wilt renoveren: met de automatische sectionale garagepoortsystemen en garageboxen van All-Jobs krijgt u altijd het beste tegen de scherpste voorwaarden. Uw sectionale poort, voor uw woning of bedrijf, wordt met de grootste zorg geproduceerd en gemonteerd. Wij verzorgen de afwerking tot in de puntjes en nemen uw oude poort terug mee.

Wenst u verdere info? Aarzel zeker niet om ons te contacteren, steeds tot uw dienst!

Back To Top