Skip to content

Sectionale poorten in regio Antwerpen

Sectionale poorten geven aanzienlijk veel voordelen wat betreft ruimtebesparing in een garage. Sectionale garagepoorten bestaan uit meerdere stevige panelen die onderling kunnen scharnieren. De poort beweegt zich bij het openen loodrecht omhoog en plooit zich dan langs de onderzijde van het plafond naar binnen. Als u aan komt rijden met uw auto, kan u deze dicht bij de garagepoort parkeren. Dit in tegenstelling tot kantelpoorten, die veel ruimte aan de voorzijde nodig hebben doordat ze naar buiten uitsteken.

De omkasting waarin een sectionalpoort wordt opgerold is zodanig ontworpen dat er zoveel mogelijk ruimte vrij blijft in de garage in Antwerpen. Na het openen van een sectionaalpoort, kan u dus gewoon het plafond blijven benutten. Handig als u nog iets extra aan uw plafond wilt ophangen!

Een sectionaalpoort heeft een veel groter gebruiksgemak dan traditionele garagepoorten, zeker als wij uw poort in Antwerpen automatiseren. Dan volstaat het ingeven van de code op het codeklavier of een enkele druk op de afstandsbediening om de elektrische poort te openen. Mocht er zich een stroomstoring voordoen dan kan een elektrisch bediende poort met behulp van een noodontgrendeling alsnog met de hand geopend worden.

Voordelen sectionaalpoorten

Ruimtebesparend: Bij het openen van de poort steekt de deur niet aan de voorzijde uit (zoals bij een kanteldeur). Ook in de garage zelf nemen sectionale poorten slechts weinig ruimte in beslag. Ten tweede heeft een sectionaalpoort ook geen zijdelingse gewichten of kabels nodig, waardoor u alle ruimte binnenin de garage optimaal kunt benutten.

Comfort: Sectionale poorten zijn licht en daardoor eenvoudig te bedienen. De poort kan ook elektrisch bediend worden open en is op afstand te bedienen. U hoeft de auto dus niet meer uit om de garage te openen.

Hoge isolerende werking: De panelen in de garagedeur zijn voorzien van dubbele wanden, gevuld met isolatiemateriaal waardoor de kou goed buiten gehouden wordt. Het isolatiemateriaal heeft als bijkomend voordeel dat het ook akoestisch isoleert en geluidstrillingen absorbeert waardoor de deur nagenoeg geruisloos geopend kan worden.

Veilig en inbraakwerend: onze sectionaalpoorten in Antwerpen worden van robuuste materialen gemaakt, zoals dubbelwandig verzinkt plaatstaal. Hierdoor zijn ze ijzersterk en inbraakwerend. Door integratie van speciale veiligheidsmechanismen, zoals hindernisdetectie en vingerklembeveiliging, zijn de deuren daarnaast veilig in gebruik.

Passend bij uw garage in Antwerpen

Naast ramen en deuren vallen garagepoorten in Antwerpen vaak het snelste op bij het bekijken van een woning. Kies dus niet zomaar de eerste de beste poort maar kies er één die perfect aansluit bij uw woning. Onze sectionale poorten zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en uitvoeringen en een ruime keuze in toebehoren en detaillering. Ook een garagepoort met deur is mogelijk. Door het grote aanbod aan kleuren, structuren en motieven, is het niet moeilijk een poort te vinden die qua looks goed bij uw garage past. Als uw garage opening een afwijkende vorm heeft, bijvoorbeeld afgeschuind of met segment- of rondboog, dan is dat geen probleem. Een sectionaalpoort in Antwerpen kan altijd aangepast worden aan de maatvoering die bij uw garage passend is. Sectionaalpoorten worden volledig op maat gemaakt en zijn relatief eenvoudig in te bouwen in een bestaande garage. Onze garagepoorten kunnen volledig aangepast worden aan de architectuur van uw woning, en aan uw voorkeuren.

Prijs sectionale poorten

De prijs van een sectionaalpoort is onder meer afhankelijk van de de kwaliteit van de panelen, de isolatiewaarde, het soort afwerking en het bedieningsmechanisme. Mocht de prijs van een elektrisch bediende poort net iets boven u budget liggen, dan kunt u er ook voor kiezen oom een handbediende poort te nemen en deze in een later stadium te laten voorzien van een elektromotor. Dat is bij de meeste poorten geen probleem. Wilt u graag een exacte prijs van onze sectionale poorten in Antwerpen? Vul dan dit offerteformulier in. Een aanvraag is uiteraard volledig gratis en vrijblijvend.

Vraag hier uw offerte aan.

Paneel ISO20

HOGE WARMTE- EN GELUIDSISOLATIE

Sectionale poorten zijn uw oplossing om plaats te besparen in de garage én op de oprit. In de garage scheppen ze ruimte, omdat ze paneel per paneel onder het plafond wegschuiven. Dat betekent dat u uw garage zo vol stouwt als u zelf wilt.

De auto parkeren tot net voor de sectionaaldeur? Ook geen enkel probleem, want sectionale poorten steken nooit verder uit dan de voorgevel.

Vraag hier uw offerte aan.

 

 

Paneel ISO45

MAXIMALE WARMTE- EN GELUIDSISOLATIE

Al onze stalen secties zijn als een dubbelwandige sandwichconstructie uitgevoerd en met een warmte-isolerende kern van hard purschuim gevuld. Anders dan bij enkelwandige poorten zorgt dit voor een betere geluids- en warmte-isolatie en een bijzonder stille werking van de poort. De flexibele lipafdichtingen tussen de secties sluiten zelfs bij lage temperaturen zacht op elkaar aan en voorkomen zo warmteverlies en binnendringend stof. De premium sectionaalpoorten zijn gevuld met een 45 mm dikke kern van hard purschuim, die voor een maximale geluids- en warmte-isolatie zorgt (K-waarde = 0,5 W/m²K)

Vraag hier uw offerte aan.

 

Hoogwaardige en duurzame poorten in alle kleuren

Alle sectionaalpoorten en loopdeuren kan u verkrijgen in verschillende Super-Color of RAL kleuren. Kom de mogelijkheden ontdekken in onze showroom.

De hoogwaardige oppervlakken zijn bestand tegen externe invloeden en geven uw garage een chique uitstraling, zodat u lang plezier zult hebben van uw garagepoort.

Enkele voorbeelden van Novoferm Garagepoorten

Back To Top