Skip to content

Zonweringen in regio Antwerpen

Zonweringen verhogen uw woongenot. Een heerlijk koele woonkamer en slaapkamer in de warme zomermaanden. Naast een aangenaam koel huis zorgt de zonnewering er ook voor dat u meer privacy heeft. Met de juiste keuze van buitenzonwering en gebruikte materialen geeft u uw eigen woning ook een persoonlijke toets en meerwaarde.

Ruime keuze in zonweringen

Wilt u graag zonwering plaatsen aan de buitenkant van de ramen of op uw terras? Bij All-Jobs in Wommelgem bij Antwerpen bent u aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan zonwering. Wij bieden o.a. knikarmschermen en verticale zonwering (screens) aan. Bij ons bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en een aantrekkelijke kostprijs. De nieuwste generatie zonweringdoeken hebben een exclusieve nabehandeling die hen weerstand, kleurbehoud, bescherming tegen vlekken en een extra lange levensduur geven.

Screens 

Verticale screens tegen de ramen zijn zeer handig om de felle zonnestralen tegen te houden in uw woning in Antwerpen. Daarnaast verhogen ze de privacy.

Knikarmschermen

Een knikarmscherm bestaat uit een schermdoek dat op basis van twee knikarmen werkt. Deze knikarmen zorgen ervoor dat het scherm strak blijft staan, zelfs wanneer het hard gaat waaien. Knikarmschermen zijn altijd elegant, houden de rechtstreekse zonnestralen weg en laten toch veel licht binnen.

Handmatige of elektrische  zonweringen

Profiteert u liever van een uitstekend gebruiksgemak of hebt u geen zin om dagelijks het hele huis door te lopen om de zonwering te laten zakken? Overweeg dan een elektrische zonwering. Hierbij hebt u de keuze uit een standaard schakelaar of een volledig geautomatiseerd systeem. De kosten zijn afhankelijk van het soort motor en de mate van automatisering die u kiest.

Uw zonwering laten plaatsen

Wij hebben een eigen zonwering plaatsingsdienst, en zijn gespecialiseerd in het chemisch verankeren van o.a. zonneluifels in bakstenen gevels, etc. … De methode voor het plaatsen is afhankelijk van het type buitenzonwering. Wij gebruiken speciaal bevestigingsmateriaal voor de muren. Onze specialisten zorgen voor een snelle plaatsing van de zonnewering. Ze hebben geruime ervaring binnen het vakgebied en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Met All Jobs kiest u voor een garantie op jarenlang probleemloos genot van uw zonwering . All Jobs is méér dan enkel het adres voor zonwering, wij begeleiden u immers van a tot z bij uw keuze:

  • Gratis opmeting
  • Advies op maat
  • Vrijblijvende offerte
  • Plaatsing en montage
  • Uitleg bij gebruik

Wat bepaald de prijs van zonweringen

De prijzen van zonweringen zijn afhankelijk van een meerdere factoren. Deze hangen met name af van het model buitenzonwering waar u voor kiest. Een andere keuze die van invloed is op de kosten is de kwaliteit van het schermdoek. Hoe hoger de kwaliteit, hoe hoger de kosten, maar ook hoe langer de levensduur. Een derde invloedsfactor is de afmeting van de zonnewering. Daarnaast is de bedieningsmethode van invloed op de prijs. Elektrisch bedienen met een motor is duurder dan handmatig met een slinger. Ook het bevestigen beïnvloed de prijs. Meer weten over onze zonnewering prijzen? Neem gerust contact met ons op.

Bent u op zoek naar een kwalitatieve zonwering voor uw woning in Antwerpen? Wilt u graag luxe zonwering boven u terras plaatsen? Of wilt u graag meer inzicht in de kosten voor uw binnenzonwering? Contacteer ons vandaag nog voor een efficiënte zonwering en geniet deze zomer van een aangenaam binnenklimaat!

Back To Top