Skip to content

Kies de ideale zonwering voor uw terras

Om het op uw terras net zo gezellig te maken als binnen, is een perfecte bescherming tegen de zon nodig. Het brengt de benodigde schaduw op het terras en tuinpatio.

All-Jobs biedt individuele terraszonweringen waarmee u uw woonruimte harmonieus kunt uitbreiden naar buiten. Hierdoor ontstaat er veel extra ruimte om te werken, spelen en ontspannen. Onze hoogwaardige terrasschermen bieden maximale ontwerpvrijheid met aantrekkelijke dessins en framekleuren.

Met zonneschermen het woongevoel op het terras beleven

Het zonnescherm met een kleurrijk doek creëert een unieke sfeer waarin u zich comfortabel voelt en heerlijk kunt ontspannen. Het is niet alleen een designobject, maar ook een zonwering die de woonruimte naadloos verlengt naar buiten.

De kleur van de cassette & armen kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden, naargelang budget / stijl. U kunt kiezen uit vele RAL-kleuren zodat het zonnescherm perfect past bij het buitenschrijnwerk.

Bij een mooi knikarmscherm hebben de armen hetzelfde kleur als de neus en de kast van het scherm. Doeken voor knikarmschermen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren in effen een effen print of stof met een printeffect, zoals blok/streep of fantasieprint.

Afmetingen van een zonwering voor uw terras

Zonnetenten met knikarmen zijn verkrijgbaar in standaardmaten en kunnen ook op maat gemaakt worden. De maximale lengte dat de knikarmen kunnen uitschuiven over bijvoorbeeld een terras noemt men de uitval.

Het knikarmscherm onderscheidt zich door een grote uitval zodat ook grote balkons en terrassen volledig overdekt kunnen worden. Dat betekent voor u: perfecte zonwering binnen de kleinste ruimtes.

Hoe langer de luifel en hoe langer de uitval hoe meer de zonneluifel zal wegen. De afmetingen zijn niet onbeperkt, er zal rekening gehouden moeten worden met bijvoorbeeld het maximale plaatsingsgewicht, staat van de drager (muur / plafond) , grootte van het terras, enz…

Knikarmschermen voor particulieren zullen meestal geen grotere uitval hebben dan 300 cm.

Extra accessoires voor uw terrasscherm

De verschillende terrasschermen van All-Jobs maken veel verschillende individualiseringen mogelijk. U kan de plaatsing van een zonnetent uitbreiden met tal van opties zoals:

  • Automatisatie: het gemak van volledig elektrische terrasschermen
  • Halogeenverlichting of LED-strips voor verlichting
  • Infrarood terrasverwarming voor verwarming
  • Windsensor voor terrasschermen zodat zonneschermen automatisch omhoog gaan op basis van de gemeten windsnelheid
  • Draadloze afstandsbediening voor het in- en uitrollen van de luifel
  • Zonnesensor laat de zonwering automatisch in- of uitrollen wanneer de ingestelde lichtmeting wordt overschreden
  • Verticaal uitvalscherm voor extra bescherming tegen lage zon

 

Koop uw terrasscherm bij All-Jobs in Wommelgem

Een zonnescherm voor uw terras is een vaste waarde in het gamma van All-Jobs. We zijn er zeker van dat er eentje tussen zit naar uw smaak, behoefte en budget.

Om er voor te zorgen dat u vóór en lang na de aanschaf van onze zonwering 100% tevreden bent, bieden wij een uitgebreide service. All-Jobs heeft een eigen zonnescherm plaatsingsdienst, en wij zijn gespecialiseerd in het chemisch verankeren van o.a. zonneluifels in bakstenen gevels, etc. …

Alle zonnetenten worden voor u op maat gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en modellen. Onze zonnetenten passen bij elke woningstijl.

Onze specialisten hebben geruime ervaring binnen het vakgebied en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Met All-Jobs kiest u voor een garantie op jarenlang probleemloos genot van uw zonnescherm.

Bent u op zoek naar een kwalitatieve zonwering voor uw woning in regio Antwerpen? Wilt u graag luxe zonwering boven u terras plaatsen? Contacteer ons vandaag nog.

Enkele voorbeelden van terras zonweringen

Back To Top