Skip to content

Uw kantelpoorten specialist in regio Antwerpen

Klassieke kantelpoorten zijn nog steeds veel te vinden in de regio Antwerpen. Een kantelpoort is de beproefde klassieker onder de garagepoorten en wordt nog altijd veel gebruikt. Een kantelpoort is doorgaans het goedkopere alternatief voor een sectionaalpoort. Hij biedt prijsbewuste consumenten een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Natuurlijk kunnen kantelpoorten ook als automatische poorten geïnstalleerd worden met een poortopener. Wilt u ook uw garage een authentieke uitstraling geven met een schitterende kantelpoort? Bij All-Jobs in Wommelgem, Antwerpen vindt u dit systeem.

Kantelpoorten van Novoferm kwaliteit

De standaarduitvoering van onze kantelpoorten is een gegalvaniseerd stalen Novoferm-garagepoort met verticale profilering. Wilt u ook een snelle ingang via uw kantelpoorten? Dan verwerken we er een loopdeur in. Zo loopt u binnen en buiten zonder de volledige poort te openen. Inspiratie nodig? Bekijk onze realisaties van garagepoorten. De kantelpoorten Novoferm K (tot drie meter breed) zijn beschikbaar op maat en in een aantal standaardformaten.Een deur naast de kantelpoort? Dan vindt u bij ons aangepaste profieldeuren.

Kwaliteit hoeft zich niet te verbergen! Daarom zijn alle Novoferm-kantelpoorten voorzien van het Novoferm-kwaliteitslabel. Hoogwaardige materialen, een eersteklas afwerking en op elkaar afgestemde componenten zijn typerend voor de Novoferm-garagepoorten. Met het Novoferm-kwaliteitslabel krijgen onze klanten op alle stalen kantelpoorten 2 jaar garantie. Op de mechaniek, motor en motorbediening van onze aandrijvingen geven wij 2 jaar garantie.

Uw kantelpoort automatiseren voor extra comfort

U wilt uw garage verfraaien en bovendien het in- en uitrijden gemakkelijk maken? Wij vervangen uw oude poort door een automatische kantelpoort. De installatie is eenvoudig, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. We hebben compleet voorgemonteerde Novoferm-garagepoorten met standaardafmetingen en perfect passende poorten voor prefab garages. Met de automatische kantelpoorten van Novoferm kiest u voor aangenaam comfort: nooit meer uitstappen om de garagepoort te openen of te sluiten. Verder zorgen een flexibele besturing van poort en verlichting met bedieningsknoppen en handzenders, voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening.

Kantelpoorten in cijfers en beelden

Meer weten over de afmetingen en inbouwmogelijkheden? Laat u door ons adviseren over wat de beste kantelpoort voor uw garage in Antwerpen is. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze toonzaal in Wommelgem Antwerpen, om onze vele opties te bekijken. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Back To Top