Skip to content

Uw zonnescreens specialist in regio Antwerpen

Zonnescreens zijn verticale screens die u voor het raam plaatst. Wilt u het vooral gezellig maken in uw huis in regio Antwerpen? Dan zorgen vertikaalschermen ook voor een unieke sfeer in de kamer. Ze filteren het licht en houden pottenkijkers buiten, waardoor u in huis ongestoord relaxt. Dankzij de screens voorkomt u vervelende lichtinval op uw tv- of computerscherm. Bovendien houden ze de warmte buiten.

Voordelen van verticale screens

Naast rolluiken zijn zonnescreens steeds populairder aan het worden. De esthetische redenen maakt dat er sneller gekozen wordt voor zonwering screens. Ze zijn heel wat dunner dan rolluiken waardoor ze eenvoudig weg te werken zijn. Een ander voordeel van vertikaalschermen is hun windvastheid. Omdat ze vlak naast het raam naar beneden hangen, vangen ze geen wind. Een wereld van verschil met de traditionele zonneluifels die al eens schade oplopen door stormachtig of winderig weer. Enkele voordelen zijn:

  • Eenvoudig weg te werken
  • Lange levensduur
  • Veel kleuren en opties mogelijk

Elektrische zonnescreens

Profiteert u liever van een uitstekend gebruiksgemak of hebt u geen zin om dagelijks het hele huis door te lopen om de zonwering te laten zakken? Overweeg dan een elektrische screens. Hierbij hebt u de keuze uit een standaard schakelaar of een volledig geautomatiseerd systeem. De kosten zijn afhankelijk van het soort motor en de mate van automatisering die u kiest.

Uw screens laten plaatsen

Een screen wordt op de raamprofielen of gevel steen bevestigd. Op die manier kunnen de screens de zonnestralen tegenhouden nog voor ze het raam bereiken. Daardoor warmen de ramen minder op en blijft het ook in huis koeler. Onze specialisten zorgen voor een snelle plaatsing van de zonnewering. Ze hebben geruime ervaring binnen het vakgebied en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Met All Jobs kiest u voor een garantie op jarenlang probleemloos genot.

Bent u op zoek naar een kwalitatieve zonwering voor uw woning? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte.

Back To Top