Skip to content

Rolluiken op zonne-energie: een duurzame en slimme oplossing

Rolluiken op zonne-energie combineren de voordelen van traditionele rolluiken met de kracht van zonne-energie. U geniet van betere en privacy en u levert een bijdrage aan een groenere toekomst.

Hoe werkt een rolluik op zonne-energie?

Rolluiken die werken op zonne-energie maken gebruik van zonnepanelen om energie op te vangen en op te slaan in de ingebouwde accu. De opgeslagen energie wordt vervolgens gebruikt om de rolluiken te bedienen, ongeacht de oriƫntatie van de ramen en met normaal daglicht als voldoende energiebron om de accu op te laden. Dit zorgt ervoor dat de rolluiken continu, het hele jaar door, betrouwbaar werken.

Bezorg mij een offerte voor rolluiken op zonne-energie.

De voordelen van rolluiken met zonnepanelen

Het gebruik van zonne-energie vermindert de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, waardoor u kunt besparen op uw energierekening. Daarnaast zijn er nog andere voordelen:

Extra slimme bediening

Rolluiken met zonnepanelen zijn meestal voorzien van slimme technologie, waardoor u ze gemakkelijk op afstand kunt bedienen via uw smartphone of door middel van spraakopdrachten. Hierdoor kunt u de rolluiken programmeren om op specifieke tijden te openen en te sluiten, waardoor het lijkt alsof u thuis bent, zelfs als u op vakantie bent.

Zorgt voor een beter wooncomfort

Met rolluiken die werken op zonne-energie wordt de warmteoverdracht verminderd, wat resulteert in een koeler huis in de zomer en een warmer huis in de winter. Dit kan leiden tot een vermindering van het energieverbruik van airconditioning en verwarmingssystemen, wat uiteindelijk kan leiden tot kostenbesparingen.

Eenvoudig te monteren

Een rolluik met zonnepaneel heeft geen stroomaansluiting nodig en is daarom volledig draadloos. Dit betekent dat u geen rekening hoeft te houden met stopcontacten, wat het mogelijk maakt om solar rolluiken op moeilijk bereikbare plaatsen te installeren. Bovendien is het niet nodig om bedieningspunten aan te sluiten, omdat de afstandsbediening draadloos werkt.

Uw specialist voor rolluiken op zonne-energie

Als expert in rolluiken in Wommelgem (Antwerpen), biedt All Jobs hoogwaardige oplossingen voor renovatieprojecten en maatwerk. Zowel voor inbouwrolluiken als voorzetrolluiken. De kast van de rolluiken kan in alle gewenste kleuren worden gelakt. Als u twijfelt over de aanschaf van rolluiken op zonne-energie, kunt u rekenen op de ervaring van onze vakmannen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Back To Top