Skip to content

Knikarmschermen in regio Antwerpen

Knikarmschermen, ook zonnetenten of zonneluifels genoemd, zijn ideaal om uw balkon of terras in Antwerpen te laten baden in de schaduw. Een knikarmscherm bestaat uit een schermdoek dat op basis van twee knikarmen werkt. Deze knikarmen zorgen ervoor dat het scherm mooi strak blijft staan. De schermen zijn getest op windbelasting. Het is echter niet aan te raden om uw zonnetent bij hevige wind/regen open te zetten. Het grote voordeel van een zonnescherm met knikarm is dat het een volledig vrije doorloopruimte geeft onder het scherm. Andere voordelen van een knikarmscherm zijn:

  • Veel schaduwoppervlak
  • Vrije doorloop
  • Volledige automatisering mogelijk
  • Het hele doekoppervlak wordt weggewerkt in de cassette behuizing
  • Kan bijna horizontaal worden gezet
  • Geeft meerwaarde aan de woning
  • Kan een uitval hebben van wel drie meter. Dit is afhankelijk van de breedte van het scherm.
  • Op maat gemaakt

Knikarmschermen op maat

Dankzij ons uitgebreide gamma kiest u het type zonneschermen dat het best past bij uw huis en uw terras. U heeft de keuze uit allerlei designs voor het zonneschermdoek. Wij hebben verschillende knikarmschermen in ons gamma, geschikt voor kleine tot grote terrassen. Met de verschillende modellen en diverse mogelijkheden vindt u steeds het beste knikarmscherm voor uw woning. U past het vervolgens verder aan naar smaak door middel van oneindig veel kleurcombinaties.

Handmatig of een elektrische knikarmschermen

Profiteert u liever van een uitstekend gebruiksgemak of hebt u geen zin om dagelijks het hele huis door te lopen om de zonwering te laten zakken? Overweeg dan een elektrisch systeem. Hierbij hebt u de keuze uit een standaard opbouwschakelaar of een volledig geautomatiseerd systeem. De kosten zijn afhankelijk van het soort motor en de mate van automatisering die u kiest.

Prijsindicaties voor knikarmschermen

De prijs van een knikarmscherm is sterk afhankelijk van de afmetingen, het type cassette, de bediening en de gebruikte materialen. Geen enkel terras heeft exact dezelfde afmetingen, en vaak is eerst een voorinspectie en het opnemen van maten nodig om zo de kostprijs te bepalen. De exacte prijs voor een zonnescherm met knikarm is dus lastig te bepalen. Wilt u graag meer inzicht in de kosten voor uw zonwering? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte.

Enkele voorbeelden van Knikarmschermen

Back To Top